bedste flyselskab

Bedste flyselskab i 2022

Indholdsfortegnelse

AirlineRatings.com's top 20 bedste fly selskab i hele verden

Qatar Airways blev kåret som det bedste flyselskab i 2022

Qatar Airways’ koncernchef, Hans Excellence Akbar Al Baker, er blevet udnævnt til årets person i 2019 af AirlineRatings.com.

Prisen blev overrakt til hr. Al Baker ved en ceremoni i London tirsdag aften.

AirlineRatings.coms chefredaktør Geoffrey Thomas sagde: “Airline Ratings’ Excellence Awards, der fremhæver verdens bedste flyselskaber, har et passende navn, for på alle kontaktpunkter er excellence målet hos Qatar Airways under ledelse af koncernchefen, Hans Excellence Akbar Al Baker.

Al Bakers stræben efter perfektion har ført til mange forbedringer af flyene, og rejsende over hele verden er bedre stillet på grund af Qatar Airways’ stræben efter ekspertise. Luftfartsselskabet har en lang række førstepladser i branchen.

Det er det første selskab, der har gennemført IATA’s vigtige IOSA-sikkerhedsrevision, og det er det første selskab, der er fuldt ud COVID-revideret og overholder kravene fra både AirlineRatings og Skytrax.”

Qatar Airways mål er at levere kvalitet

Qatar Airways er blevet kåret som det bedste flyselskab i Mellemøsten, bedste business class og årets flyselskab ved den 20. AirlineRatings.com Airline Excellence Awards.

Priserne, som hædrer de bedste flyselskaber, der flyver over hele verden, er udarbejdet af globale redaktører med over 100 års erfaring i branchen ved hjælp af en objektiv værdibaseret metode. Kriterierne omfatter sikkerheds- og produktvurderinger, passageranmeldelser, flådens alder, rentabilitet og miljøengagement.

Qatar Group Chief Executive, Hans Excellence Akbar Al Baker, sagde: “At vinde disse priser er endnu en klokkeklar bekræftelse af alt det, som vi står for som luftfartsselskab, da Qatar Airways er fuldt ud forpligtet til at levere en uovertruffen kundeoplevelse.

“Vores mål er at levere fremragende kvalitet, og endnu en gang at sikre os prisen som ‘Årets flyselskab’, ‘Bedste flyselskab i Mellemøsten’ og ‘Bedste Business Class’ viser, at vi fortsat er førende i branchen, når passagererne vender tilbage til luftrummet.”

Det er ingen overraskelse, at Qatar Airways vandt prisen for bedste business class. Flyselskabets Qsuite er en førsteklasses oplevelse på business class, og vores dommere vurderede det som det bedste samlede business class-produkt, de havde set.

AirlineRating.com har deres top 20 liste klar over det bedste flyselskab i 2022

AirlineRatings.com har offentliggjort de tyve bedste flyselskaber i verden i 2022.

 

I spidsen for listen med det bedste flyselskab er:

 • Qatar Airways,
 • Air New Zealand,
 • Etihad Airways (De forenede Arabiske Emirater),
 • Korean Air,
 • Singapore Airlines,
 • Qantas,
 • Virgin Australia,
 • EVA Air,
 • Turkish Airlines,
 • All Nippon Airways,
 • Cathay Pacific Airways,
 • Virgin Atlantic,
 • Japan Air Lines,
 • JetBlue,
 • Finnair,
 • Emirates,
 • Hawaiian,
 • Air France/KLM,
 • Alaska Airlines
 • British Airways

Emirates og Hawaiian var også med på listen. De blev udnævnt som “de bedste af de bedste”, fordi de alle har en sikkerhedsklassificering på syv stjerner og viser lederskab inden for innovation for passagerkomfort.

 

Redaktørerne af AirlineRatings.com – nogle af de mest erfarne og prisbelønnede – kigger efter et ensartet serviceniveau og personaleengagement fra hver enkelt af de store konkurrenter.

 

Ifølge AirlineRaiting.com...

Ifølge AirlineRatings.com’s chefredaktør Geoffrey Thomas: “Vi fokuserer på lederskab og flyselskaber, der innoverer for at gøre en reel forskel for passageroplevelsen.”

 

Qatar Airways er placeret som nummer 1 på listen over verdens bedste flyselskab i 2022. Flyselskabet blev hædret for sin innovation i kabinen, passagerservice og sit engagement i at fortsætte med at operere under COVID-pandemien.

 

Air New Zealand, som indtog andenpladsen i Top Twenty, er altid i front i forbindelse med priser til flyselskaber på grund af sin konstante innovation og lederskab i branchen.

 

Air New Zealands Skycouch er det første og eneste flysæde i verden, der giver dig en seng at strække dig ud i.

Det bedste flyselskab som tænker på miljøet

På tredjepladsen ligger Eithad Airways, som fik vores første pris for bedste miljøflyselskab for deres lederskab i 787 Greenliner-programmet. På fjerdepladsen er Korean Air efterfølgende af Singapore Airlines og Qantas.

Eithad har været førende inden for miljøinitiativer, siden selskabet blev grundlagt i 1985. Flyselskabet var et af de første til at installere genbrugsbeholdere om bord og anvende biobrændsel i sin flåde.

I 2012 blev Eithad det første flyselskab i verden til at operere et helt elektrisk fly. I 2019 annoncerede de planer om at lancere en ny serie af elektriske fly, som vil være 50 % mere støjsvage end konventionelle fly i 2023.

 

De bedste lavprisflyselskaber i verden er ifølge AirlineRatings.com: Southwest (Amerika), easyjet (Europa) og Jetstar (Asien/Stillehavsområdet). Fly Dubai er også i top fem for Mellemøsten.

Det bedste flyselskab med kabinebesætningen

Australiens Virgin Australia kom ind på syvendepladsen som det bedste flyselskab, men vandt også prisen for bedste kabinebesætning. 

Singapore Airlines fik priser for bedste First Class og bedste lounges, mens Air New Zealand (nedenfor) kom ind på sjettepladsen. 

Blandt de tyve største luftfartsselskaber blev Taiwans EVA Airways nummer 8.

Turkish Airlines kom på 9. pladsen. Turkish Airlines er også blevet udnævnt til det bedste flyselskab i Europa!

 

På 10. pladsen i Top Twenty Airlines er Japans All Nippon Airways.

Få kompensation ved aflyst fly og hjælp til erstatning

Trustpilot

Score: 4.7/5
+250 Anmeldelser

Trustpilot

Score: 4.8/5
+1500 Anmeldelser