aflyst fly i dag

Flyafgang Aalborg Lufthavn – Live Status

Hos Flybilletguiden.dk arbejder vi sammen med bla. 
Flyhjælp.dk, som kan beregne din flykompensation, og kører din sag hele vejen. No Cure No Pay.

Indholdsfortegnelse

Tusindvis af flyafgang Kastrup

Aalborg Lufthavn er et knudepunkt for Scandinavian Airlines og et vigtigt internationalt transportcenter. Den blev bygget i 1936 og har været i vækst lige siden.

 

I 2017 havde Aalborg Lufthavn omkring 2 millioner passagerer med gennemsnitligt 90 flyvninger om dagen. Lufthavnen fungerer som en vigtig forbindelse til resten af Skandinavien og Europa. Ud over at være et vigtigt transportknudepunkt for passagerer og fragt er den også hjemsted for Aalborg Air Base, som bruges af det Kongelige Danske Luftvåben.

Stor stigning med passagerer

Lufthavnen ligger i landsbyen Tirstrup, som ligger ca. 7 km øst for Aalborg. Den blev åbnet i 1935 og var oprindeligt kendt som “Tirstrup Air Base” og blev brugt af det danske militær indtil 1994. 

 

I 1996 blev det en civil facilitet og blev omdøbt til Aalborg Lufthavn (AAL).

 

AAL har oplevet en betydelig vækst, siden den blev en civil lufthavn; den er gået fra at betjene 1,8 millioner passagerer i 2006 til 4 millioner passagerer i 2018 – en stigning på over 100 %.

Live status: Flyafgang Aalborg

Sådan virker den online tavle med flyafgang Aalborg

Med ankomsttavlen i Aalborg kan du tjekke din flystatus uden at skulle gå frem og tilbage gennem sikkerhedskontrollen eller stå i kø ved informationsskranken. Den online information er synkroniseret med den som er i Aalborg.

Du kan se præcis, hvad der sker med dit fly, uanset om det er forsinket på grund af vejret eller på grund af et teknisk problem eller en menneskelig fejl. Og hvis der sker ændringer i tidsplanen eller forsinkelser på grund af force majeure (uforudsigelige omstændigheder), kan du også se dem.

Dette er især nyttigt, hvis du rejser med børn eller ældre familiemedlemmer, som måske har brug for ekstra tid, inden de går om bord på flyet – eller hvis du har et vigtigt møde, som kræver din tilstedeværelse på et bestemt tidspunkt. Med denne service kan du slappe af, uanset hvor du er, indtil det er tid til dit fly hjem.

Mens du venter på dit fly, kan du holde øje med dets fremskridt ved hjælp af AAL’s ankomstscoreboard.

Den fortæller dig præcis, hvor dit fly befinder sig, og hvornår det forventes at lande.

Live status: Flyankomst Aalborg

Sådan virker den online tavle med flyankomst aalborg

Vi forstår, at der er tidspunkter, hvor du har brug for at komme af sted, og vi vil gerne sørge for, at du kan gøre det uden problemer. Derfor har vi en online resultattavle AAL afgange med alle de aktuelle data.

Disse oplysninger hjælper passageren med ikke at blive forsinket til afgang og med at justere sin egen tidsplan i tilfælde af flyforsinkelse.

I tabellen over AAL-afgange indeholder den sidste kolonne oplysninger med flystatus.

De to første kolonner er for lufthavnskode og lufthavnsnavn.

Den tredje kolonne indeholder afgangstidspunktet (GMT), planlagt afgangstidspunkt (lokal tid), faktisk afgangstidspunkt (lokal tid) og planlagt ankomsttidspunkt (lokal tid).

Den fjerde kolonne indeholder oplysninger om, hvorvidt et fly er til tiden eller forsinket med mere end 30 minutter – den viser også, hvor lang tid en forsinkelse er opstået på dette tidspunkt.

Er dit fly forsinket eller aflyst? flyafgang aalborg

Du har ret til at få kompensation for alle de penge, du har brugt på at rejse til den destination, som dit fly skulle have taget dig til.

Du kan selvfølgelig også få kompensation for alle de penge, du har brugt på at bo på hotel i forbindelse med flyrejsen.

Du har som udgangspunkt ret til følgende i tilfælde af flyforsinkelser på over 3 timer:

  • 250 euro for flyvninger under 1.500 km/passager.
  • 400 euro for flyvninger over 1.500 km inden for EU/passager.
  • 400 euro for flyvninger mellem 1.500 og 3.500 km/passager.
  • 600 euro for flyvninger på mere end 3.500 km/passager.

For rejser uden for EU kan flyselskabet reducere kompensationen med 50 %, hvis du ankommer mellem tre og fire timer forsinket til destinationen.

Hvis dit fly ankommer mere end tre timer efter det planlagte ankomsttidspunkt eller aflyses inden for 14 dage efter afgang, kan du muligvis kræve EC261-kompensation.