primo tours afbudsrejser

Primo Tours tilbyder charterrejser til dig og familien

Indholdsfortegnelse

Hvem står bag Primo Tours?

Primo Tours blev grundlagt i 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen, som ønskede at tilbyde rejsende et billigere og mere konkurrencedygtigt alternativ til de veletablerede rejseselskaber.

De to mænd havde mange års erfaring i branchen, idet Henrik havde grundlagt Bravo Tours og Bjarke var medejer og direktør for Højmark Rejser.

I maj året efter deres etablering i Ringkøbing kunne de sende de første 142 chartergæster til Antalya i Tyrkiet, hvilket gjorde Danish Primo Tours til et af de nyere charterbureauer med rejser til klassiske feriesteder i Sydeuropa. I 2014 købte de Århus Charter, som fortsatte under eget navn. Og i 2015 udvidede Primo Tours sine destinationer uden for Europas grænser med rejser til Maldiverne. I dag har Primo Tours 14 forskellige destinationer.

primo tours find din rejse

Charterrejser hos Primo Tour

Hvis du planlægger en rejse til Danmark, er der ingen grund til at bekymre dig om, hvordan du kommer fra lufthavnen til dit hotel.

Den klassiske charterrejse er blevet populær igen blandt danskerne, og det er en nem og sikker måde at rejse fra lufthavnen med direkte fly til destinationen, hvor du bliver mødt og transporteret til hotellet.

Derudover er der danske rejseledere og guider på destinationerne, som kan svare på spørgsmål og give råd & vejledning, og når rejsen går tilbage til Danmark, bliver du ledsaget i lufthavnen.

Denne måde at rejse på kan spare tid og bekymringer, da I booker fly, transfer og hotel samlet.

Det kan også handle om mad på flyet (forplejning f.eks. halvpension eller All Inclusive), udflugter i givet fald hvilke I vil benytte jer af – alt kan planlægges hjemmefra!

Charterrejser med Primo Tours er den perfekte måde..

Charterrejser med Primo Tours er den perfekte måde at fordybe sig i en ny kultur, udforske et nyt land og få en uforglemmelig oplevelse. De har et udvalg af charterferier hele året rundt, med højsæson i skolernes sommerferie.

De mest populære destinationer omfatter: Marmaris i Tyrkiet, Palma Nova i Spanien og Koskinou, Agia Marina, Sivota, Kremansti og Maleme i Grækenland.

Med hensyn til indkvartering og varighed er der mange muligheder. Det kan f.eks. være på et 3-stjernet hotel eller et 5-stjernet resort med All Inclusive i 7 nætter/8 dage eller længere.

Når du tager på charterrejse med Primo Tours, flyves der med Danish Air Transport med afgang fra Billund og Aarhus. I Billund tilbyder bureauet gratis parkering, hvis du bestiller din ferie 60 dage før afrejse.

Primo Tours er medlem af Rejsegarantifonden og Rejsearrangører i Danmark (RID).

Fordele ved Primo Tours

Primo Tours er en dansk rejsearrangør, der har specialiseret sig i at tilbyde charterrejser til din ønskede destination. De er 100% danske, og de er stolte af vores jordnære og serviceorienterede tilgang til rejser.

 

De ved, at hver rejse er forskellig, og derfor bestræber de sig på at sammensætte den bedste rejseplan til dine specifikke behov. Uanset om du er på udkig efter en actionfyldt weekend eller en afslappet ferie, kan vi hjælpe dig med at finde en rejse, der passer til din stil.

 

De har en overordnet viden om at sammensætte charterrejser på den optimale måde, så vores gæster får den bedst mulige ferieoplevelse.

Her giver vi dig syv gode grunde til at vælge Primo Tours:

 • Lille og serviceminded organisation
 • Attraktive tilbud og lave priser
 • All Inclusive eller Mini All Inclusive
 • God og personlig betjening
 • Tid til den enkelte gæst
 • Udelukkende danske rejseledere 
 • De bedste og mest populære rejsemål

App'en er der for dig både før og under ferien

 • Skriv med din danske rejseleder – og få svar på dine spørgsmål
 • Bestil din favoritplads på flyet
 • Minut for minut nedtælling til rejsen endelig starter
 • Flyinformation
 • Hotelinformation
 • Guide om dit rejsemål
 • Tjek vejret på dit rejsemål
 • Find inspiration til udflugter – og bestil dem på forhånd
 • Ugens aktivitetsprogram på hotellet
 • Mini parlør
 • Kort over området, så du nemt kan finde restauranter, byer og seværdigheder i nærheden af dig

Primo Tours har gode anmeldelser

I rejseverdenen er der nogle få navne, der skiller sig ud.

 

Primo Tours er et af disse navne. De har et ry for fremragende kvalitet og service, der er svært at slå.

 

Hvis du leder efter et rejseselskab, der kan hjælpe dig med at planlægge din rejse, er du heldig – Primo tours har eksisteret i årtier og har opbygget et fremragende ry.

 

Primo tours har 4.3/5 stjerner på Trustpilot med over +1700 anmeldelser og 4.4/5 stjerner på Google. 

 

Læs også artiklen, Rejsebranchens »Dyne-Larsen« løber med prisen som årets ejerleder.

Kontakt Primo Tours

Primo Tours kan kontaktes på telefon 8818 4618.

Telefonerne er åbne: Mandag – fredag: kl. 09.30 – 16.30
Lørdag – søndag: kl. 10.00 – 14.00

Der er mulighed for personlig henvendelse på kontoret: Mandag – fredag: kl. 09.30 – 16.30

primo tours anmeldelser

Primo Tours er Danmarks største danskejede rejsebureau. 

Vores mission er at sælge rejser, vi selv gerne vil på.

Den personlige service og gæsternes tryghed er i højsædet.
 
Derfor møder du naturligvis altid danske rejseledere på alle vores charterdestinationer.

De tager i mod dig allerede i lufthavnen og kommer dagligt på dit hotel, ligesom de tilbyder udflugter og aktiviteter i ugens løb.

Burde du vælge Primo Tours til din næste charterrejse?

Hvis du leder efter en charterrejse, der bliver sjov, sikker og mindeværdig, så bør du helt sikkert vælge Primo Tours.
Virksomheden har været i drift i over 20 år, og de har opbygget et ry for at yde den bedste service i branchen.

De har den erfaring, viden og de ressourcer, der er nødvendige for at gøre din rejse så smidig og behagelig som muligt.

De tilbyder charterrejser over hele verden – uanset om det er en familieferie eller en forretningsrejse

Primo Tours har eksisteret siden 1985

De er en familieejet virksomhed, som er stolt af at yde enestående service til deres kunder. De har specialiseret sig i charterrejser, men tilbyder også andre typer rejsetjenester, herunder krydstogter, feriepakker og meget mere.

 

Deres team består af erfarne fagfolk, der ved, hvordan de skal gøre din rejse så smertefri som muligt – de hjælper dig med at finde det rigtige sted og de rigtige rejsedatoer til dine behov og booker derefter alt fra flyrejser til hoteller og lejebiler.

Så nemt er det at booke ferie hos Primo Tours

Det kræver ikke mange tekniske færdigheder eller overblik at booke en ferie med Primo Tours. Det er ligetil. På forsiden af hjemmesiden kan du indtaste dine ønsker til den perfekte ferie.

Her kan du vælge destination, lufthavn, rejsedatoer og antal rejsende. Herefter får du præsenteret en række mulige feriedestinationer, og du kan vælge ud fra pris og beliggenhed.

Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken slags ferie du ønsker, er der en nyttig sektion på deres hjemmeside, hvor du kan søge efter ideer efter aktivitet eller aktivitetstype. Hvis du kan lide det, du ser, kan du klikke på det, og så kommer du til en oversigtsside, der viser alle detaljer om den pågældende rejse.

Hvis du ikke kan lide det, du ser, kan du klikke på “flere destinationer” for at finde andre muligheder!

Når du har fundet noget, der ser godt ud til at passe til dine behov, skal du klikke på “book nu” nederst på siden – det fører dig videre til en bookingformular, hvor alle dine oplysninger indtastes automatisk, hvis de allerede er i vores system (hvilket betyder, at der ikke sker nogen fejl).

Er det sikkert at handle hos Primo Tours?

Du arbejder hårdt for dine penge, så når du er klar til at booke en ferie, vil du gerne være sikker på, at alt går glat.

Du er i gode hænder hos Primo Tours. De har et væld af tilfredse kunder bag sig, som tidligere har booket rejser gennem deres hjemmeside. Og når du booker hos Primo Tours, med eller uden rabatkode, kan du gøre det med ro i sindet.

Når du booker en ferie her, er du nemlig beskyttet af Rejsegarantifonden.

Hvilken slags rejse tilbyder Primo Tours?

Primo Tours tilbyder mange typer rejser, fra familie- og grupperejser til vinter- og sommerferier. Primo er kendt for sine temarejser, som giver dig mulighed for at vælge den type oplevelse, du ønsker at få.

F.eks aktive ferier, yogaferier, golfferier og all inclusive-ferier på øer.

 

Hvis du rejser med en stor gruppe, har Primo Tours en eksklusiv luksusrejsebus. De tilbyder også en række forskellige typer af busture til mindre grupper, herunder dagsture, weekendophold og længere udflugter.